EN SKUESPILLERS ERFARINGER OVERFØRT TIL DET VIRKELIGE LIV

Tomas Ambt Kofod er uddannet skuespiller og har arbejdet i branchen hele sit liv. Tomas har spillet store roller som Fantomet i Phantom of the Opera, Udyret i Skønheden og Udyret og titelrollen som Dr. Jekyll & Mr. Hyde, hvilken han fik en Reumert-nominering for. Tomas har arbejdet med alt fra internationale, oscarvindende instruktører og danske, prisvindende instruktører til amatør instruktører, hvilket har givet ham dyb insigt i den ledelsesmæssige udfordring, der hviler på en instruktørs skuldre og nødvendigheden i, at visionen bliver favnet af alle medvirkende.

I scenekunstens verden forlader instruktøren hele produktionen på premiereaftenen, og her står dennes evne til at lede for alvor sin prøve. Har han formået at få skuespillerne til at omfavne visionen, som deres egen og dermed påtage sig ansvaret at føre visonen igennem helt frem til sidste forestilling?

Det er netop dét, som scenekunstens arbejdsprocesser kan lære virksomheder: at få gladere og passionerede medarbejdere til at arbejde engageret med virksomhedens opgaver - også når chefen ikke kigger dem over skuldrene.